Forum
Cauta Inregistrare Profil Mesaje Autentificare Album foto

Credeti ca o relatie la distanta poate dura...?

Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului mass-media -> Dragoste
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Credeti ca o relatie la distanta poate dura...?
Da
47%
 47%  [ 10 ]
Nu
47%
 47%  [ 10 ]
Nu stiu
4%
 4%  [ 1 ]
Voturi totale : 21

Autor Mesaj
Add

axam
Moderator

Data înscrierii: 23/Mai/2006
Locație: arad

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 8:06 am    Titlul subiectului: Raspunde acestui mesaj! Răspunde cu citat (quote)

Sa supunem la vot si in functie de asta admnu sa ia masuri. Idea Emoticon
Sus
Sylver Cheetah 53
Junior

Data înscrierii: 25/Apr/2009

MesajTrimis: Dum Apr 26, 2009 12:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde acestui mesaj! Răspunde cu citat (quote)

Păi treb'e să dureze. Dacă eu plec în armata, iubita ar trebui să mă-nșele? Surprised
Sus
Alinucu

Data înscrierii: 12/Iul/2009
Locație: Tarnaveni

MesajTrimis: Lun Iul 13, 2009 9:11 am    Titlul subiectului: Raspunde acestui mesaj! Răspunde cu citat (quote)

Stiti cat va rezista atata timp cat ea nu cauta afectiuni mangaieri sa o sarutati si alte chestii cand aceste lucruri i lipsesc isi va cauta altu credetima am avut o asemenea relatie si a durat cam 1 an si jumate dupa care poc sa rupt nam cerut niciodata explicatii dar eram sigur ca dora no sa fim 123124 ani impreuna!!Dar de un timp i arde iara sa se joace cu mn tot timpu ma suna ce faci iubytel cuvinte aruncate pe geam si care cad direct in cap!!!!Asa ca mai bn va luati una aproape de voi ca dora sunt multe!!!!
-un click pt mine plzzzzz
http://insanezone.ro/Alinucu-865.html
Sus
Add
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului mass-media -> Dragoste Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

privacy