Forum
Cauta Inregistrare Profil Mesaje Autentificare Album foto

Despre zodii...

Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului mass-media -> Astrologie si Paranormal
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Add

gigibulan
Senior

Data înscrierii: 23/Mai/2006
Locație: pe unde apuc!

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2007 2:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde acestui mesaj! Răspunde cu citat (quote)

anna a scris:
Lasati,ca atunci cand e diferenta mare de varsta nu-i musai sa fie numai interes sexual,oamenii se pot indragostii unul de altul fara sa se impiedice de dif. de varsta.. ..

Io cand te cetesc imi vine in minte numa Virinel si Monique.
Sus
laleli
Moderator

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: undeva, candva...

MesajTrimis: Sâm Mar 31, 2007 12:54 am    Titlul subiectului: Raspunde acestui mesaj! Răspunde cu citat (quote)

gigibulan a scris:
anna a scris:
Lasati,ca atunci cand e diferenta mare de varsta nu-i musai sa fie numai interes sexual,oamenii se pot indragostii unul de altul fara sa se impiedice de dif. de varsta.. ..

Io cand te cetesc imi vine in minte numa Virinel si Monique.

So fi impiedicat de cont... Laughing
Sus
axam
Moderator

Data înscrierii: 23/Mai/2006
Locație: arad

MesajTrimis: Dum Apr 01, 2007 10:10 am    Titlul subiectului: Raspunde acestui mesaj! Răspunde cu citat (quote)

dar stiti ca au siteul lor?iiplin de poezii de dragoste.brrrrr Very Happy Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sus
jiji
Junior

Data înscrierii: 03/Apr/2007
Locație: pe gard

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde acestui mesaj! Răspunde cu citat (quote)

unde e zodii!?
Sus
waki

Data înscrierii: 28/Noi/2008

MesajTrimis: Vin Noi 28, 2008 9:41 am    Titlul subiectului: Salutare Raspunde acestui mesaj! Răspunde cu citat (quote)

Acum o saptamana, mi-a venit ideea sa creez o aplicatie care sa calculeze faza si constelatia / zodia in care se afla Luna. Chestie de astronomie, nicidecum de astrologie.
I-am zis sotiei mele despre aplicatia pe care am facut-o, m-a felicitat si am crezut ca va uita in secunda 2 ceea ce i-am zis. Nicidecum. Se pare ca, intr-o discutie cu colegele ei de serviciu, una dintre ele, ceva mai in varsta si fara acces la Internet, era tare interesata sa faca rost de un calendar pentru tot anul viitor si cat a mai ramas din anul acesta cu fazele Lunii, explicandu-i sotiei mele ce importanta astrologica au ele in viata noastra cotidiana. Acum nu mai prididesc tot scotand la imprimanta calendare cu fazele Lunii in 'tz zeci de exemplare.
Am deschis acest topic cu scopul de a ma lamuri si pe mine ce reprezinta d.p.d.v astrologic fazele Lunii, cum ne influenteaza viata - in afara de insomniile din noptile cu Luna plina, buhuhu - si daca cunoasteti ceva site-uri sau carti unde pot gasi mai multe informatii pentru a le publica intr-o sectiune speciala a site-ului meu, cu acceptul autorilor, binenteles.

Pentru cei pe care ii intereseaza calendarul, faceti click aici: Wikitools.ro
Sus
Add
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului mass-media -> Astrologie si Paranormal Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

privacy